­

Velvet For Lashes & Brows

Ripsipermanentti on hyvä vaihtoehto päivättäiselle ripsien mekaaniselle taivuttamiselle, koska se on hellävaraisempi vaihtoehto ja kuluttaa ripsiä vähemmän. Mekaaninen ripsientaivutin voi joskus repiä ja irrottaa ripsiä. Ripsipermanentilla ripset taivutetaan ns. kemiallisesti. Permanentti helpottaa ja nopeuttaa myös meikkaamista, kun taivutus ei vie aikaa.

   
Ripsipermanentti 30,00
Ripsien kestovärjäys 10,00
Ripsipermanentti + ripsien kestovärjäys  40,00
Velvet For Lashes & Brows  
For Lashes/ Ripsille  60,00
For Brows/ Kumille  65,00

Ripsipermanentti kestää ripsissä 1-3 kk riippuen henkilöstä. Kauneimmillaan permanentti on muutaman päivän päästä ottamisesta, kun ripset ovat ”asettuneet”. Tämä vaihe kestää yleensä ainakin 1kk.

Permanentti tehdään kiertämällä ripset pienen rullan ympärille ja samalla ripsiin laitetaan permanenttiaine vaikuttamaan. Rullia on eri kokoisia eri pituisille ripsille, joten permanentti soveltuu kaikille. Kun permanenttiaine on vaikuttanut, laitetaan ripsiin vielä kiinnitysaine. Kiinnitysaineen annetaan vaikuttaa saman aikaa, kun permanenttiaineen. Molemmat aineet vaikuttavat ripsissä yhtä kauan, jonka jälkeen ripset puhdistetaan. Kun ripsissä ei ole enää mitään aineita, otetaan rullat pois ja asiakas voi avata silmänsä. Kauniit, ylöspäin kaartuvat ripset ovat valmiit!

Kokonaisuuden kruunaa vielä ripsien kestovärjäys. Kestovärin ei tarvitse vaikuttaa ripsissä yhtä kauan ripsipermanentin teon jälkeen, siillä väri tarttuu ripsiin helpommin ja nopeammin kuin ilman kemiallista taivutusta.

 • Ripsipermanentti on mekaanista taivutusta turvallisempi vaihtoehto, sillä se rasittaa ripsiä vähemmän kuin päivittäinen taivutus.
 • Ripsipermanentilla saavutetaan kauniisti kaartuvat ripset turvallisesti ja nopeasti.
 • Ripsiväri levittyy helposti ja esimerkiksi silmälasien käyttäjillä pitkät ripset eivät tartu enää linsseihin.
 • Ripsipermanentti paitsi avartaa katsetta myös saa silmät näyttämään suuremmilta ja “valoisammilta”.
 • Ripsipermanentti voin tehdä kaikille, joilla on ripsiä, mutta erityisen kaunis ripsipermanentista tulee, jos ripsissä on hieman enemmän pituutta.

Aikaa ripsipermanentin tekemiseen varataan 1 tunti.

Ripsipermanentti voi sopia Sinulle, mikäli:

 • Ripsesi ovat pitkät
 • Sinulla on suorat tai alaspäin kasvavat ripset
 • Haluat nopeuttaa meikkaamistasi (ei päivittäistä ripsien taivutusta)
 • Haluat avartaa katsettasi, mutta et halua kestoripsiä
 • Haluat luonnollisilta näyttävät ripset
 • Haluat pirteämmän ilmeen

Velvet For Lashes & Brows

Unelmoitko pitkistä, paksuista ja tummista ripsistä?

Hemmottele ripsiäsi Velvet-hoidolla.

Englannin tutkijoiden ryhmä on kehittänyt uuden supersuositun Velvet-hoidon ripsille ja kulmille.

Sopii heikoille ja elottomille ripsille. Ripsesi Velvetin jälkeen ovat pitkät ja paksut ja ne pysyvät kauniina noin 1-2,5 kuukautta.

Ripset ovat taipuisat ja joustavat. Ripsien pesun jälkeenkin säilyy joustavuus ja pehmeys. Huoitottin jälkeen ripsesi eivät ole kosteat, kuten laminoinnin tai lash botoxin jälkeen. Huoitottin jälkeen voit käyttää ripsiväriä jo heti seuraavana päivänä. Ripsivärin levitys on helppo ja lopputulos on kaunis. VELVET on paras vaihtoehto ripsien pidennysten jälkeen. Ripsesi eivät näytä elottomilta ja heikoilta.

Kun 6 tuntia on kulunut käsittelystä hoidon jälkeen voit pestä kasvosi aivan normaalisti.

Voit nukkua niin kuin haluat, unen jälkeen ripsesi ovat samanlaiset kuin juuri tehtyinä!

Meidän palvelussa on myös mahtava plussa Saat mukaasi OIL Coctail, jonka käytät itse kotonasi 10-12 päivän kuluttua. OIL Coctail sisältää A ja E vitamiinit ja manteliölyn. Kaytä tuotetta ennen nukkumaanmenoa! ”KENNEDIA VELVET” hoito kestää n. 2 tuntia ja uusitaan 2-2,5kk välein. 

 

­