­

Koskee vain meillä tehtyjä pigmentointeja.

Jälkipigmentoinnin merkitys kokonaisuuden kannalta on vähintäänkin yhtä tärkeä kuin ensimmäisen pigmentoinnin!

Koskaan ei voi ennalta tietää miten kudos ottaa värin vastaan,miten väripigmentti muuttuu ihmisen oman pigmentin kanssa joten jälkipigmentoinnissa katsotaan sitä kaikkea ja tehdään tarvitavat korjaukset.

  • Vasta jälkipigmentointi takaa tasaseen ja viimeistellyn lopputuloksen.

Lopullinen väri ja tulos näkyy noin kuukauden kuluttua jälkipigmentoinnista.

  • Kodihoito-ohjeita on tärkeää noudattaa!

jos ensimmäisen kerran jälkeen sä et tule ajoissaan vahvistukseen ,
vähintään pitää olla ”raamit” tallella mutta aikaisintaan kuitenkin 4vko:n päästä.

ON PALVELU OMALLA VASTUULLA!

HUOMIO! Vahvistus ei kuulu hintaan.  €

VAHVISTAMINEN

Kestopigmentointivärin alergiatesti 35,00  
Ensimäinen kestopigmentointia käsittely kestää alueesta riippuen 1 - 2 tunti 200,00  
Kulmakarvat 3D karvatekniikalla (3D tekniikka ,käytetään muutamia eri sävyjä ja neuloja) 250,00  
Kulmat (varjoustus/ombre ) 250,00  

Huulien sävyttäminen ja rajaukset:

ääriviivojen varjostus, joka vähitellen muuttuu huulten luonnolliseksi väriksi, antaa mahdollisuuden tehdä huulten rajauksen kirkkaimmilla väreillä ja samaan aikaan säilyttää meikin luonnollisuuden. Varjostus voi olla sekä osittaista (huulen kolmasosa tai puoli), että kokonaista. Sen avulla voi korjata huulten muotoa, lisätä huulten värin täyteläisyyttä. Kuitenkaan kokonainen varjostus ei sovi ohuita huulia varten, koska se voi piilottaa niiden volyymia – siinä tapauksessa tarvitaan 3D-pigmentointia.

290,00  

Huulien rajaus:

tämän käsittelyn avulla voi korjata huulten ääriviivojen huuhtoutumista ja piirtää huulten muotoa kuin huulikynällä. Jotta tämä meikki ei olisi liian kirkasta, sitä tehdään pigmenteillä, joiden väri näyttää samanlaiselta kuin luonnollinen tai vähän hieman lämpimämmältä. Itsenäisenä menettelynä rajausta voi tehdä siinä tapauksessa, kun mitään paitsi huulten ääriviivojen selkeyttä ei tarvitse korjata. Useammin huulten rajauksen lisäksi tulee tehdä varjostuksen. 

250.00  

Silmien kestopigmentointi:

Silmien kestopigmentointi voi suorittaa vaihtelevin määrin:

• ripsien välissä olevan alueen värjäys (tuuhein ripsien efektin luominen);

• rajaus ripsien tyveen, molemman luomen päälle tai vain yläpuolisen luomen päälle (ihan kuin jos käyttäisit eyelaineria);

• yläpuolisen luomen rajaus ja varjostus (ihan kuin jos käyttäisit silmäkynää);

• luomivärien imitaatio.

Silmien kestopigmentointia kannattaa tehdä ei vain nuoruuden aikana, kun päämääränä on ”olla aina kunnossa”, vaan myös aikuisiässä - kestopigmentointi palauttaa kirkkautta luonnollisiin sameihin väreihin ja piilottaa luomien ihon ikääntymiseen liittyviä muutoksia.

   

Silmät Yläluomi, vain ripsien väliin:

olevan alueen värjäystä ja toimii kuin eyelaineri tavallisessa meikissä - ohutta linjaa piirretään ripsien kasvuin linjan yllä. Linjat voivat olla erilaisia pituudeltaan, leveydeltään, muodoltaan ja väriltään, ne voivat olla klassisia tai trendikkaita, niissä voi olla pikku häntä –kaikki riippuu teidän toivomuksista. Tavallisesti silmien kestopigmentoinnin linjan tehdään mustalla värillä, vaikka muiden värien käyttö (vihreän, sinisen, ruskean) on myös mahdollista. Linja ylemmällä luomella sopii kaikille. Mutta alhaista luomea ei tarvitse korostaa aina: joskus linjan avulla voi visuaalisesti parantaa silmien muotoa, mutta joskus sellaisen meikin jälkeen silmät voivat näyttää kapeammalta ja linjat voivat korostaa silmäpusseja. Yläpuolisen luomen rajaus ja varjostus eivät näytä eyelainerilta, vaan ne imitoivat luomiväärien tai silmäkynän käyttöä. Vähitellen katoava, sujuva siirtyminen tummasta vaaleaksi visuaalisesti suurentaa silmää, lisää pehmeyttä katseeseen. Varjostus erityisesti hyvältä näyttää ikääntymisissä silmäluomissa joissa on olemassa pienet rypyt.

200,00  
Silmät Leveä yläluomi. 200,00  

Silmät alaluomiin:

on paras tapa lisäämään väriä ja tuuheutta valoisiin ja harvoihin ripseihin, tämä menetelmä on tehokkaampi kuin ripsivärin käyttö. Sen lisäksi kestopigmentointi ei näytä meikiltä: ”puhtaiden, ei meikattujen kasvojen”- efekti jää. Ripsien linjan tatuointi näyttää vaikealta, kuitenkin se on yksi helpoimmista silmien meikin tyypeistä. Ripsien välissä olevan alueen värjäys ei vaadi alustavaa luonnosta, koska väritetään ihoa ripsien välissä, piirroksen linja on jo luonnollisesti olemassa, linja ei ylitä ripsien kasvun rajaa.

200,00  
Silmät Ylä- ja alaluomien (ripsien väliin) eye-liner  200-300,00  

KESTOPIGMENTOINNIN VAHVISTAMINEN e. 2 krt

1 kk kuluttua toimenpiteestä 3 kk sisällä ja koskee vain meillä tehtyjä pigmentointeja.

   180,00

KESTOPIGMENTOINNIN VAHVISTAMINEN e. 3 krt

3 - 6 kk : ja koskee vain meillä tehtyjä pigmentointeja.

   150,00
Neljanen käsittely tehdään 18 kukauden kuluttua kolmannesta     120,00
KESTOPIGMENTOINNIN VAHVISTAMINEN 12 kk jälkeen 200,00  
­